RIJST EN ZO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 869 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rijst en zo. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 20:35 Bestelling duurde langer dan verwacht maar iets extra's gekregen ter verontschuldig. Eten was warm en super op smaak
29 jan 2023 om 9:08 Eten was zoals gewoonlijk echt fantastisch alleen duirde het enorm lqng voordat het bezorhd werd. Ik snap dat vanwege drukte maar toch mosschien moet dat worden aangegeven want er.stpnd voor jet bevestigen dat jet 25 min zou duren. Kan een keer gebeu
29 jan 2023 om 7:28 Prima pizza, maar ongelooflijk lange tijd tot bezorging
22 jan 2023 om 22:55 Bestel hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld! Kwalitatief zeer goed eten en vriendelijk personeel.
22 jan 2023 om 20:19 Goed eten
16 jan 2023 om 16:34 Was heerlijk
1 jan 2023 om 18:30 Voor herhaling vatbaar!
1 jan 2023 om 17:14 Heerlijk eten! Luxer dan andere restaurants en goede smaak. Goede service, de bezorgster was erg attent. Kortom zeker aan te bevelen en bestellen graag nog eens.
22 dec 2022 om 20:29 Voor het eerst hier besteld maar teleurstellend, had de Tapsi en Tuna Zalata, zat helaas geen warme groenten erbij terwijl dat op de kaart staat. Vlees z was taai en het gerecht overall was zoutig. Tuna Zalata voor dat geld erg duur en simpel. Jammer
22 dec 2022 om 18:57 Vlees en zalm waren droog, inktvisringen taai, de vis zat vol met graten. Normaal zijn wij veel beter van jullie gewend.
17 dec 2022 om 20:35 Jullie eten is altijd weer een feestje. Wij bestellen regelmatig bij jullie en alle gerechten zijn zo lekker. Ik hoop dat we nog vaak bij jullie kunnen bestellen.
15 dec 2022 om 23:51 Snelle bezorging en lekker eten