RIJST EN ZO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 828 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rijst en zo. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 9:06 Eten was erg lekker zoals altijd… Ik bestel hier heel graag weer
18 sep 2022 om 19:27 Duurde lang voordat het eten kwam en het eten was koud
17 sep 2022 om 20:21 Eten was lekker. Porties zijn kleiner als voorheen terwijl het een stuk duurder is geworden.
28 aug 2022 om 13:29 Verkeerde pizza gekregen, zat bijna geen pesto en kip in de PESTO pasta.
27 aug 2022 om 7:14 Heerlijk eten en vriendelijke bezorging. We bestellen hier graag!
13 aug 2022 om 12:40 Lekkere pasta zalm. Smakeloze pasta carbonara. We wouden bezorging om half 8 omdat we om 19:15 pas thuis zouden zijn maar ze belde dat het niet uitkwam dus stonden om 19:05 op de stoep.. niet zo netjes en onhandig.
8 aug 2022 om 8:17 De lamskoteletten waren te hard en te ver doorbakken, wat erg jammer was en wat wij niet van Rijst en zo gewend zijn. De pizza was heerlijk.
25 jul 2022 om 12:13 Netjes op tijd geleverd en het eten was lekker.
23 jul 2022 om 23:04 Gewoon geweldige service ben je na 2jr alles ontweken te hebben toch besmet met COVID-19 bestel je alleen rijst want de rest was nog wel in huis krijg je me toch een hoeveelheid genoeg voor 2dgn
8 jul 2022 om 23:20 Het duurde lang omdat de pizza’s uit olst moesten komen. Dit had ik niet opgemerkt. Ondanks de afstand heerlijk warme pizza gegeten
1 jul 2022 om 21:39 Het wachten meer dan waard, heerlijk gegeten.
27 jun 2022 om 7:53 Heerlijk eten en netjes op tijd geleverd.